• Nederland Welkom /   Inloggen /  Account aanmaken    
  • Prada Tassen
  • Valuta:
      0 items
Thuis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

We maken gebruik van International Express Service voor alle internationale zendingen. Een ogenblik geduld ongeveer 5 tot 10 werkdagen na verzending. Verdere vertraging kan optreden in de maanden september-maart vanwege de grote vraag en zware belasting op de postdiensten en de douane. Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van uw bestelling tijdens het transport. Deze verantwoordelijkheid wordt overgedragen aan u zodra wij uw bestelling te leveren aan de rederij. Internationale bestellingen kunnen worden onderworpen aan belastingen / invoerrechten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw plaatselijke douane contact. Elk van deze belastingen zijn de verantwoordelijkheid van het pakket ontvanger en worden niet door ons betaald.
verzendopties

EMS (Express Mail Service): EMS is onze exprespost Standard (geschikt voor de meeste klanten).

DHL: DHL geselecteerd wanneer de lading gewicht dat gelijk is aan of groter dan 21 kg is.
verzendkosten

levertijd

Het zou normaal 12 tot 48 uur om uw goederen en schip te verwerken. Als u een product niet op voorraad te bestellen, zullen wij onmiddellijk contact met u opnemen via e-mail.

Meestal duurt het 5-7 werkdagen voor express-levering. Wij betreuren het dat we momenteel niet bieden 's nachts de scheepvaart.
annuleringen

Om uw bestelling te annuleren, moet u een e-mail onmiddellijk te ontvangen.
Annuleringskosten van 25% geldt.
De meeste bestellingen worden verzonden binnen 1-2 dagen na de datum van de bestelling.
Bestellingen worden geleverd, kan niet worden geannuleerd.
Verzenden vertraging

We zullen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u de goederen in de tijd te maken, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor runtime dienst die de vervoerder, met uitzondering van het weekend en op feestdagen bepaalt, en kan variëren van en naar het land, in het bijzonder tijdens piekperiodes. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen als gevolg van slecht weer, onvoldoende of onjuiste gegevens, vakantieadres, transport complicaties of douane vertraging.


Zodra uw bestelling is verzonden, zullen we een e-mail te sturen met tracking nummer. Dus controleer uw e-mail box en bijhouden van uw bestelling later.
terugkeer

In het onwaarschijnlijke geval van fabricagefouten, zouden we zonder kosten voor de klant te vervangen / repareren van de producten. Om een ​​item terug te keren, moet u ons betaalt een e-mail en laat ons weten de reden. Dan verdere instructies zullen beschikbaar worden gesteld. De goederen moeten worden geretourneerd binnen 8 dagen na ontvangst - ongedragen en bevatten alle originele verpakking en etikettering. We schrijven uw oorspronkelijke betalingsmethode anders dan 25% restocking fee / administratiekosten en $ 30 terug. Alle verzendkosten in verband met de terugkeer is de verantwoordelijkheid van de consument.
uitwisselingen

Om een ​​product te veranderen, moet u ons een e-mail en laat ons weten de reden. Dan verdere instructies zullen beschikbaar worden gesteld. De producten kunnen worden geruild binnen 8 dagen na de datum van ontvangst, mits ze ongedragen en in originele staat met alle originele verpakking en etikettering. Als u ervoor zorgen om de terugkeer van een artikel dat uw naam, adres, telefoonnummer en de instructies duidelijk zijn aangegeven uit te wisselen. Alle verzendkosten in verband met de uitwisseling van goederen, vallen onder de verantwoordelijkheid van de consument. Wij raden u aan traceerbare verzendmethode, en wij zijn niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Voor buitenlandse orders kan dit proces duurt maximaal 30 dagen in beslag.
Copyright © 2018 www.thealisonalbum.nl. Powered by Prada Handtassen